Biдомий офic

Відомий офіс, восьма ранку,
Робочий день, як зазвичай,
Радий клієнт війшов до банку,
Щоб як найшвидше взяти займ.

"Яка проблема, в чому мова?"-
Робітник банку запитав.
-"Під що є займ?"-"Під чесне слово!"-
Йому банкір відповідав.

Клієнт ледь стримавсь, якомога,
Пита здивовано:-"Ось так?
Як без гарантій, без залогу,
Як не поверну займ, то як?"

-"Як не повернете займ згодом,
Вас спалить сором перед богом!"-
-"Оце так суд! Коли ж то буде?!"-
-На другий день, зазвичай, в будень,
Як вчасно займ не віддастьте. 

 


Рецензии