Летять снiжинки

Сніжинки, мов маленькі зірочки,
Поблискують в повітрі загадково,
Немов би пустотливі діточки,
Радіють, що убралися святково.

Комашками літають навкруги,
Сідають на траву, лоскочуть щоки,
Оздоблюють спустілі береги,
У реверансах мерехтять глибоких.

Танцюють тихо, наче в дивнім сні,
Чи в чарівливім сніжнім королівстві...
Які ж вони тендітні й запашні,
Які сором'язливі в ніжнім дійстві!

Летять сніжинки трепітні, легкі,
Немов принцеси, горді, граціозні.
Хвилюють душу пахощі п'янкі,
Гармонія і ритми віртуозні...


Рецензии