Карлы бураннарны алдым котеп...

Карлы бураннарны алдым котеп:
Кичэ кичен тоташ  кар яуды.
Карлы бортек эри учка тошеп,
Эреп юкка чыга начарлык.

Мэшэкатьне кортлэр кумеп китте:
Кыштай ап-ак булды  уйларым.
Борчуларым, арыганлык бетте:
Ж,ирдэ бэхет барын уйладым.

Карага я ап-ак бэскэ торенеп,
Гомеркэйлэр шулай утэдер,
Хэрберебез, арыса, кун,еленен,
Кардай  эрулэрен  котэдер…

22 декабрь, 2021 ел


Рецензии