па беларуску Плынь

Плынь думак
вiзiй
слоу
пачуццяў
па волі ветранога шоука
слiзгае дотыкам нячутным
скрозь новь квітнеючага золка
У віхурах снегу маладога
сыходам мрой з сiвых нябёсау
чакання смутная аблога
залашчыць подыхам марозау
i спакушэннем неадольным
нiбы таемнай асалодай
кахання вечная iстота
прабьецца сонцам самавольным


Рецензии