Все що в цьому свiтi йому дiсталось

На його планеті ще світить Сонце,
Колорит подій заливає дні
Не було надмірно чогось в житті,- багато
Що ховала реальність було уві сні

Відлітали птахи, сади буяли
Коліщата часу давили віки
Загорілось в серці надій  багаття
А вітрила щастя- чекали ріки

Навіть більше, моря, чи то океана
Коли є кохання, чи є там край?
Бескінечність, всесвіт далеких галактик
І слова: кохаю, лЮблю, невідпускай

Чи то якось не склались на небі зорі
А можливо був то звичайний збіг
Все що в цьому світі йому дісталось
Це щоб він вірші тут писати міг


Рецензии