Синичка

Маленька пташина,
Що блузочка синя
Та жовта спідничка -
Красуня синичка
Зими не боїться,
Снігів та морозів,
Сальця би поїсти
Й насіннячка трохи
І хлібчика крихти,
Зернят поклювати.
Тоді їй не зимно.
Можна й зимувати.
2019 р.


Рецензии