Любов це життя - 2021

Людина має бути з тим,з ким живуть її думки
коли у серці відчуваємо що це нашої душі частинка
відтоді і на першу зустріч прийдемо залюбки
адже нарешті зрозуміємо що любов це не фальшивка...
Людина має бути з тим,з ким живуть її думки
коли у серці відчуваємо що ми долею пов'язані
відтоді без боязні і через перепони зробимо стрибки
адже підштовхують вперед щирі слова у очі сказані...
Людина має бути з тим,з ким живуть її думки
коли у серці відчуваємо що нас в обійми тягне
відтоді у нашому житті відбудуться зміни стрімки
адже у згоді весільну сукню жінка на себе одягне...


Рецензии