***

Бог я знаю точно є ...
 
є також життя моє ...

у житті і я десь є...

в тілі ...

може десь в душі.
віпочиваю у глуші.
у сільській
 смачній тиші

якщо весна і сонце світить
якщо дуща у щастя вірить.

насолода
 не мине
 і мене.


Рецензии