***

мені жити набридає бо здоровья увьядає сила радість покидає. смерть у серце поглядає.
вже мені за сімдесят
а я закохуюсь в життя опять.
від життя чекаю подарунки

І від сонечка весняні поцілунки

хочу в морі покупатись

життям прекрасним наслаждатись

 і довольною навік остатись.


Рецензии