***

не буде точно в вас біди проминайте під ребром до їди після їди.
жовч найкращий санітар
 збалансує усю тварь що живе в нас в організмі.
змінює усякі ізми.

тисячі болячок друже з жовчю й кислотой не дружать.


Рецензии