***

ой Матусю страшно жить
 
страшна смерть за мной біжить ...
іще страшніша зустрічає
 що робити

я не знаю

 де себе від них подіти...
 а тут родились іще й  діти
...в двоє страшно в світі жить...
ой, що робить.
 Ой ,що робить.?


Рецензии