our Queen is alone

dozen guns aim at you, dozen swords--i'm more of the sign of your cold
rocks are threatening you, and so do waves--i' scared only of facing your wrath

our Queen is alone, victim of slander talk
so please help her oh my lion cub
i will leave and return, at your will i won't balk--
you are that Queen to which i look up!

you must help our Queen, save her day!--only saving our love on the way 
our Queen's gonna wait for you ten days-you're the one i will serve, in her place

i am trusting my fate onto you--i give you Gascon oath that's true
be my post dove that good tidings brings--you won't find more reliable wings



Дуэт Констанции и Д’Артаньяна - музыка-Максим Дунаевский, слова-Юрий Ряшенцев

Констанция -Десять пуль вам грозят, десять шпаг.
Д’Артаньян -Мне страшней вашей хладности знак.
Констанция -Вам и скалы грозят, и волна.
Д’Артаньян -Мне лишь ваша немилость страшна.

Констанция -Королева одна, жертва злобной молвы.
Помогите же юный мой лев.
Д’Артаньян -Я уйду и вернусь, как велите мне вы,
Я не знаю других королев.

Констанция -Королеву должны вы спасти.
Д’Артаньян -Но спасая любовь на пути.
Констанция -Королева вас ждёт десять дней.
Д’Артаньян -Ждите вы, это право верней.

Констанция -Я судьбу вам вверяю свою.
Д’Артаньян -Я вам слово гасконца даю
Констанция -Станьте голубем почты моей.
Д’Артаньян -Не найдёте вы крыльев верней.


Рецензии