Любовь це бiль

Любовь не виданных границ,
Прости за ту любовь и ласку,
Прости за то, что я не принц,
Как жаль, что я тебе не бачу.

Не бачу твоїх очей и посмішки,
В які я колись закохався,
Невже розходяться наші доріжки?
Невже знову я обізнався?

Чому серце говорить про інше?
А душа і зовсім болем кричить?
Не зрозумію чому ж не вийшло?
Чому серці все також болить?

Все добре у тебе, ты з іншим,
Я з тишею один на один,
Сподіваюся, він тебе любить,
Або ти також ночами не спишь.

Я от не сплю, мені любов не дає,
З часом легше не стало,
А чи стало легше тобі?
У мене все так само погано.

Не знаю, може любити не моє,
Або просто час ще не настав,
Тоді чому всі думки про тебе,
Або що я без тебе, жах!


Рецензии