Life goes on

Life goes on.
We grow,
Then we die.
Bestow
Our time!

Life goes on.
We stay
And we believe
We may
Get last relief.

Life goes on.
Be ready,
When it comes.
Move steady
Beating drums!


Kirill Turbanov
03.11.2020


Рецензии