Твоя..

Твоя..                Вона до тебе серцем прихиляється,                Твоя..                Вона здаля до тебе долетить,                Твоя..                Вона до тебе серцем пригоргається,                Твоя..                Вона у тебе в серці кожну мить,                А не твоя,..що не роби,               Від тебе віддаляється,                Ти їй байдужий,                За тебе в неї серце не болить..


Рецензии