Диво це творила мама

Скатертина вишивана
Та барвисті рушники
І серветки й сорочки,
В подушках квітують маки.
Наче писаночка хата.
Милуються люди всі.
Диво це творила мама.
Руки в неї золоті.

2019 р.


Рецензии