***

який жахливий пливе час

і для мене для всіх нас.

життя живе живісіньке як ми
 літає ходить між людьми

кожному дарує щастя

кучу горя зло напасті.

і гарненькі почуття що прикрашають всім життя .

це любов повага допомога
щоб були не завжди злі і строгі.


Рецензии