Дивилася на себе дiвчина в люстерце - 2021

Дивилася на себе дівчина в люстерце
і думала з таким лицем любого я приворожу
при погляді у чоловіка розіб'ється серце
звичайно ще і очима на дві лопатки положу...
Коли я підвіду ще по голівудськи брови
тоді вже чорної тушшю підкрашу довгі вії
він точно не зможе встояти від такої вроди
і зрозуміє що перед ним дівчина його мрії...
Потім напевно зроблю і манікюр рожевий
і наостанок напомажу у бордовий колір губи
і впевнено від цього получу ефект дієвий
і зараз відчуваю що він...мене полюбить...


Рецензии