Сила Бога

Сила Бога! Сила Бога!
Сила Бога! Для всіх нас!
Сила Бога - злу могила!
Нас спаса Бог і наш час!
Духа просим в Тебе, Боже,
злого духа відігнать!
Духа смерті, Святий Боже,
що тут в муку подолать!
Подолати ту могилу,
де зла сила копачі,
подолати злую силу,
темінь страшної ночі!
Духа дай нам, Ти наш Боже,
що спасе нас від розрух,
хай Він Святий на сторожі,
 й віджене геть чорний дух!
Бо як мухи духи чорні,
поміж очі все летять,
хай як мухи, що комахи,
від проміння дня згорять!
Хай же нічка, Боже Спасе,
тут, де Ти є Хліб Життя,
буде добра, буде мати,
віджене бісів виття!
В'ються, в'ються ті злорадні,
що шлють тяжкую пору,
ми до Бога і відрадно,
Сила Бога б'є по злу!
А пошлеш Ти, Боже, ранок,
Хліб Життя, Спаситель наш!
Хай щасливим днем настане,
день, де Ти посеред нас!
І до Бога! Лиш до Бога,
ми у ці сурові дні!
Й Хліб Життя- наш Бог з народом!
З Нашим Спасом дні ясні!


Рецензии
Спасибо за ваш добрый стих.

Сергей Лутков   23.06.2022 10:14     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!
С теплом!

Ангелина Длинка   24.06.2022 15:20   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.