***

Скажи мені, чому тебе кохаю?
Чому весь неосяжний світ - це ти?
Чому і день, і ніч тебе чекаю?
Скажи мені, де відповідь знайти?

А серце туга мороком накрила...
Як боляче, бо долі розійшлись.
Одна у далечінь - на сильних крилах...
А інша... Інша полетить... Колись...

Скажи мені, чому нас розділили?
Навпіл... Ножем... Ще не засохла кров...
Ти - кораблем, на піднятих вітрилах.
А я чекатиму, що прийде щастя знов...

Настане час, крапки життя поставе.
І ми разом, нарешті, залюбки...
Кохаю... Мрію... Маю на це право...
Та чи такі ж у тебе, як мої думки?

18.12.21.


Рецензии