Сон-336

Вчителька й відомий репер
Помінялися ролями,
Тепер він - стара шерепа,
А вона - скрізь косить лями.

Він з нудьгою в клас приходить,
Й позіхає на уроках,
А вона в кураж заходить,
Й не втомилася нітрохи.

Він щоденно мусить дітям
Розпинатися про вічне,
А вона - під реп триндіти
Нерозбірливо-трагічно.

Тепер репер - має учням
Донести та пояснити,
Й вислуховувать, що скучно
Навіть зубрам-ерудитам.

Ну, а вчителька тим часом
Дозволяє все на світі -
Наркоту, цигарки, рамси,
Й кілька пляшечок горілки.

Репер ниє про кохання -
У літературних текстах,
Нероздільність і страждання,
І привязаність без сексу.

Ну, а вчителька - по пачці
Роздає презервативи.
І співа про секс у тачці, -
В ліфті, в мамкиній квартирі.

Репер стукає по столу
Кулаком, не скривши відчай -
Й пише тексти безтолковим,
У щоденнку, як пісню.

Вчителька - кривляє рожі
І стрибає на гастролях -
І рахує бабло-гроші -
За годину пиз****аболю.

Репер хоче помінятись -
І вернуть колишню шкіру,
Ну, а вчителька шле на хер,
В клас до діточок-вампірів.

Репер падає в коліна,
Кається й цілує винно -
Ну, а вчительці все рівно -
Шнур і мило й вітер в спину.


Рецензии