Цiкава мрiя небезпечна

Чому ви вранцi
так безпечно встали,
чому на глянцi неба
хмари не шукали.

Богат дукатами  чумацкий шлях
богат i зiрками в степу
                холодном
в самотних думках в снах
царем и чорной бляхой в кожном.

А далi в слiд
       червоная волчанка
все рве що маэ бути,
тому як заповiт тримаэ
днiпровська хвиля мне и
              розмовляэ.
На очи падаэ роса,
но це не сльози,а краса
коли хвилина маэ бути
ума с джерел чумацких
   роздобути.


Рецензии