Залишила менi Осiнь...

Залишила мені Осінь
Спогади, зізнання,
Бо думками там я й досі,
Пізня - то остання...

Там полишили Кохання
Чарівної ночі
І нестримане бажання
Глянути у очі,

Потонути в них навіки,
Бути в дивній казці,
Та на жаль життєві ріки
В долях - як у пастці...


 П.В.М.  30.11.2021г.


Рецензии