Брат сестра

Брат і сестра- це два крила
Щасливої матусі!
Вони несуть її увись,
Дають наснагу жити!
Коли життя пригне униз-
Дють їй сил злетіти!
Плекає матінка дітей, ховає від негоди
І сонце дістає з-за хмар  у будь-яку погоду.
Вона дає їм серце все
Однаково – обом!
Бо не литіти птахом ввись з одним крилом!
Коли ж настане час іти,
У вирій їй летіти,
Вона останній раз позве:
Прийдіть до мене,  діти….
Обніме кожного з дітей…
І лиш одне попросить:
Заради пам’яті – в житті
Тримайтеся ви купи!
Бо вдвох ви сила і ніщо
Вас в світі не погубить,
Якщо ви міцно приросли
До кореня одного!
А мами світлі два крила покажуть вам дорогу!
Не зрадьте пам’яті її
Й любов до вас святую!
Вам довго у житті ще йти
Тримайтесь вдвох за долю!
17.05.21


Рецензии