Ранок у Ки в 16. 12. 2021

Сьогодні ранком  Сонечко проснулось,
Неначе котик, солоденько потягнулось,
Підняло одіяло з хмар і у щілинку заглянуло…..
Зігріло сірий ранок для людей,
Засяяло веселкою в краплинах
В калюжах сірих, наче невзначай,
Шматочок синьки з неба утопило!
Заграв весь світ, живе все стрепенулось!
Закаркало, замуркало, цвірінькать почало!
Але не довго сонечко дивилось
На сірі простори вкраїнської землі!
Воно ліниве взимку,утомилось…
Підбило хмари- подушки
Пуховую перину підстелило,
Завісу сіру із туману затягло
І спати солоденько знов лягло….


Рецензии