Прекрасне

Літом всі ми знемагаєм,
Жару і сонце проклинаєм.
Ждемо дощу і просим Бога
Щоб він послав нам з неба воду!
А як прийде зима чи осінь
То ми у Бога світла просим!
Хоч трохи сонця і блакиті,
Побачить небо чисто вмите!
Туман, що висне- невиносим,
І знов у Бога просим, просим…

А ти дивись на світ інакше!
У всьому є своє прекрасне:
Дощ-наповняє ріки-море,
Туман – фантасмагорію нам творить!
Сніжок – це новорічний настрій!
Мороз із ранку нас  бадьорить!
Тож світ прекрасний і мінливий,
У ньому кожен день – красивий!
Любіть щодень, бо він – єдиний!


Рецензии