Храм на сльозах

Плаче грудень кришталевими сльозами, сльози виснуть на деревах і дротах..
І ідеш в дощі, неначе в храмі
Кришталевім "Храмі на сльозах".
Ті дощі ,що не пролились літом,
Грудень зараз мусить виливать...
І у брудно-сірих, низьких хмарах
Про високе мріять і чекать...
Мріяти про сніг і срібні струни
Кришталеві дзвони і блакить...
А на вечір трохи підморозить,
Дощ замерзне і почнеться "людопад"!


Рецензии