Зима

Зима крадеться, наче кішка,тихенько, нишком до Дніпра
Спочатку Правий берег вкрила- неначе ширмою закрила
Потім поволі, непомітно, немов не хоче анітрішки,
Перестрибнула і пішла!
Закрила обрій, засніжила
Весь Лівий берег вже закрила!!
Оце так  Сніжень! Ой, Зима!
Сніг легко хвилями кочує і засипає берега…..
Ті пасма снігу посірілі, як у Мороза борода!
Але не довго в сірій повсті
Було закуто горизонт.
Бо вітер хутко порозгонив
Зими засніжені стада…
Вже правий берег проступа…
І сине небо прогляда….
І сонце весело сія,
Промінням хмару підпира!


Рецензии