Летить Зима

Летить Зима над білим світом,
Піднявши крила крижані,
І стугонить несамовито,
Як у жахливім напівсні.

Летить, вкриває все довкола
Своїм оперенням м'яким,
Лірична вітру баркарола
Чарує голосом журним.

Витає звук у верховіттях,
Немов би вводить у гіпноз,
За ним Зима у срібних кігтях
Несе завію і мороз.

Несе Зима бентежний спокій
Та ілюзорні дивні сни,
Веде в примарний світ утопій
До днів пробудження весни...


Рецензии