Таке

…і, в решті решт,, яка мені різниця,
чи згасне день, чи ніч мине за мить,
коли серця оточуючих з криці
і їх від цього світу не болить?!..

…і сенсів ніт для муки повертання
та сліз по списку вигаданих мрій,
коли душа між миром і коханням
незмінно обирає буревій?!..

…і що тепер із думами робити
мені, простому хлопу з Хотина,
коли зима стира бажання жити,
бо так далеко сонце і весна??..

…і тільки ти, єдина і незмінна,
ведеш мене з Синаю на Синай,
рятуючи від стриманого плину
часу, що нас підштовхує на край…


Рецензии