вище неба

А вище неба - дощі прозорі,
А вище сонця - крила Любові.
Душі замало країни земної,
Галактики мало, - вона як Всесуть..
А Янголи мріють, дива складають,
Та поза часом із зорями грають,
В сусідніх вимірах крилами сяють,
І поміж нами в коханих живуть...


Рецензии