i лише змiни нескiнченнi

Кава у стакані,
Сни в м'якій подушці,
Календарні свята,
Тютюнець у люльці...
Чобітки дитячі,
Пенсіонні гроші,
Золото у банках,
Мітинги на площі.
Літечко на морі,
Чи грозова злива,
Чи людське здоров'я,
Молодість грайлива...

Все життя цивільне
свій початок має,
З сенсом чи без сенсу.
Та Врешті-решт, зникає.


Рецензии