Грудень

Цей грудень спокійний, як тихий світанок.
Лиш хочеться снігу і дива.
Я знов не запрошу тебе на свій ґанок,
нехай робить це твоя мила.

В житті я б не знала дурніших пригод,
ніж щастя своє будувати
на горі чужому. Чи схоче якийсь ідіот
іллюзієй годуватись?

В житті я б не знала такою себе:
дурною і відчайдушною.
Та крила в мені прорізали хребет,
коли зізнавався зворушливо.

Коли ти сміявся оглушливо, зле,
дурив, розважався, холонув,
я не помічала твої всі "але",
цілуючи, мов ікону.


Рецензии