Егда снизшед языки слия, разделяше

БЛАГОСЛОВИ ЕСИ,
ХРИСТЕ БОЖЕ ,
ИЖЕ ПРЕМУДРЫ ЛОВЦЫ ЯВЛЕЙ.
ГОСПОДИ, СПАСИ.
ГОРОД ВЕЧНЫЙ НАШ,
ЦАРСТВИЕ НЕБЕСНОЕ БЛАГОСЛОВИ
НА ЗЕМЛЕ.
НИЗПОСЛАВ ДУХА СВЯТОГО,
УЛОВЛЕЙ ВСЕЛЕННУЮ,
ЧЕЛОВЕКОЛЮБЧЕ.
СЛАВА ТЕБЕ!

ЕГДА СНИЗШЕД ЯЗЫКИ СЛИЯ, РАЗДЕЛЯШЕ
ЯЗЫКИ ВЫШНИЙ,
ЕГДА ЖЕ ОГНЕННЫЕ ЯЗЫКИ
РАЗДАЯШЕ,
В СОЕДИНЕНИЕ ВСЯ ПРИЗВА
И СОГЛАСНО СЛАВИМ
ВСЕСВЯТОГО ДУХА
И СЫНА БОЖЬЕГО ХРИСТА.


Рецензии