Тво чудов роки

Твої чудові роки…

А роки, весною все квітнуть,
Жадана, чудова краса…
Неначе хмаринки  все плинуть,
На квітах прозора роса!
А в серці, завжди Перемога,
Матуся, ім'я те красиве, дала…
Бо далі у тебе щаслива дорога,
Із рідного дому, у даль пролягла!
Я знаю: всього на шляху ти добєшся,
Бо маєш у серці своєму, запал…
У “вумен” із бізнесу, ти обернешся,
Пророчив майбутнє, старий аксакал!
Господь хай у всьому тобі помагає,
Ми завжди з тобою, де б ти не була…
Ти квітка, народжена самою Весною,
Дай бог,  щоб ще довго, на радість цвіла!


03 квітня 2019 року
місто Токмак


Рецензии