Як менi бути?

Скажи, як мені бути?
І що на це скажуть люди?
Бо ти - лише моя уява...
І ця твоя несподівана поява
Так пізно ввечері,
Щоб зібрати назавжди речі...
А я вже й думати забула
Як з тобою нам добре було.
Тільки це лише моя уява...
Так несподівано, наче примара,
Він з'явився і зник вночі.
А мені, хоч кричи, не кричи,
Знаю точно, що підеш,
Просто серце моє ріжеш.
Наче й бачити не хочу,
Але не вірю в це, точно!
Проте, навпаки, я мрію,
І кожну ніч, наче криє.
Тебе побачити знову,
Або вилізти з цього полону.
Забути тебе назавжди...
Що краще? Мені доведи.
Ти знову десь на роботі,
А я шукаю сенс в ноті...
Мені ніяк тебе не забути.
І знову питання: "Як мені бути?"


Рецензии