Я ж сходю на базарчык

Да й смачкы на столе

Я сегодня гуляю!
І ныхто до мынэ!
Іль я, шо, й ны попразную
Свій тут во день рошдень?

Ну, да ек гэто, как то –
Всі ж тобе вжэ звонеть!
І трубу пудымай но,
Хоть і холод везде.

Гэх, да вэсёло как жэ!
Пуд окном гомнякэй!..
Цілый дэнь одномаш прэ
Во ж навоз ферма зверск.

А шэ, ох, на полыцях
Во ж ув деда всэ е!
Бо ж с Ташкента навэзлы
Мні ажны курагэй.

Шо ж ля мні ны пропыты
Шэ здоровЕ, бы фсе.
Закажу зарэ брычку
Й в рысторан к лаборем.

Оттыпіру карманы:
Натэ! Ззіжтэ цюкерк!
Всё ж у нас і достаныш.
Да й дешовк всё в сельпе.

Ну, купыв пару пранікаф.
Чоколад, что лі, шчэ?
Мотоляны подбрасують
Но шось мал быз цюкрэй.

3 рублі за ізюмынку!
8 за курагу.
Спікулянты полюблюють
Очынь влад башмакэй.

Так шо зарэ ек дам блін!
Ек возьму булаву
Да по шыі в7 хытрым,
Шо вонеють но всюд!

...ібо, відіш, я ж в Пінске!
І все банють мынэ


Рецензии