Знов у полонi

Знов у полоні.
Болісна зима
Тривожить душу, серце розриває.
І ось мої долоні
Закриють очі. Я одна.
А за вікном світає.

Знов розійшлися.
Вже нема весни,
І сонце більше нас не зігріває.
Морози нас кошмарити взялися
А пандемія так засмучує, лякає.

Все безнадійно, що не говори.
Можливо, колись буде краще.
Я сподіваюсь все ж дожити до весни,
І мрії своєї не зрікусь ні за що.

Знов у полоні.
Попереду зима.
Хто зна, що з нами стане?
Але розвіється пітьма
І сніг як страшний сон розтане...
 
12 листопада - 11 грудня 2021 р.


Рецензии