autumn

autumn, autumn, autumn, summer is left behind somewhere, it is no more, no more
autumn, autumn, autumn--what are leaning down trees asking for?
maybe, for summer?--but it is no more, no more

in the autumn leaves rustle under our foot, and many people like that
but i am asking for light and warmth--but it is no more, no more!

in the autumn leaves rustle under our foot, and many people like that
i am twenty, and i walk against wind, and you're with me--we're two wet berets
but summer's no more, it's dead!


"Осень", гр. Санкт-Петербург

осень осень осень, где-то осталось лето, нет его больше нету
осень, осень осень, что, склонившись, деревья просят?
может быть лета? но нет, его больше нету

осенью листья шуршат под ногами--многим нравится это
а я прошу тепла и лета--но нет его больше, нету!

осенью листья шуршат оод ногами, многим нравится это
мне двадцать лет, я иду против ветра,
и ты со мной--мы два мокрых берета, и нет лета больше, нету!


Рецензии