За първия сняг

В очакване
на първия сняг
притихнали са
голите дървета,
покриви,
комини...
Знаем,
ще танцуват пак
снежинки
по белите полета.
И... Нека огън грее
в топлите камини!

Странник
13.12.2021г.
Пловдив
Художник: Б. Калинов- комп. рисунка


Рецензии