Хокку. Память искусства. Haiku. Art memory

Literary projects “Poems in two languages”, “Book and Film”, “Photo “Poems in two languages”

Haiku “Art memory”

Who are you, stranger,
who keeps beautiful art in
old books and movies

2021, Ksenia Mira

Литературные проекты «Книга и Фильм» и «Фото-хокку».

Хокку «Память искусства»

Кто ты, странник, что
держит в памяти ретро
книги и фильмы

2021, Ксения Мира


Рецензии