Любимому городу

Коли я приїжджаю у це місто на Дніпрі,
Нажаль, але буває це не часто.
На пристані, у воду я кидаю мідяки
Загадую бажання я на щастя.

На що мені пилюка міст брудних,
На що мені той Київ чи Москва?
Ніколи у житті не полюбити їх,
Бажаю жити в місті де є світло і вода.

Далеко кораблі пливуть, а місто не старіє
Піввіку кожен травень як завжди
Каштанами, тополями весна зазеленіє
У місті де багато світла і води.

На що мені пилюка міст брудних,
На що мені той Київ чи Москва?
Ніколи у житті не полюбити їх,
Бажаю жити в місті де є світло і вода.

Мій поїзд пероні, хвилини зупинились,
Але по весні я приїду знов.
І спогади про місто у мене залишились
Весняний Світловодськ – моя любов.


Рецензии