Стережiться гультяi

В небі зіронька зійшла,
  А тебе немає.
Бідне серденько моє
  В тузі завмирає.

Де ти милий хлопче мій.
  До кого подався.
Знаю я, що не одній,
  Ти в коханні клявся.

Почекаю трішки я,
  Та й піду шукати.
Щоб суперниці своїй
  Коси заплітати.

Але може з нею ми
  Горе об'єднаємо.
І добряче гультяя
  Вдвох пообнімаємо.

Буде знати ловелаз,
  Як дівчат дурити.
Навчімо на все життя
  Лиш одну любити.

Пам'ятайте парубки,
  Щоб ганьби не мати.
Вам потрібно серед нас
  Лиш одну обрати.

Адже свого любчика
  Ми завжди знайдемо.
І охоту зраджувати
  Швидко відіб'ємо.

Бо такі всі Українки.
  Ціну собі знають.
І одразу бабіям
  Гульки обривають.

Зізнаємося усім
  Яку вдачу маємо.
Бо уже не одному
  Чуба відриваємо.
 


Рецензии