Winter magic

Winter magic falls down from the sky.
You know it's just snowflakes, but can't walk on by.
You stand on the street, watching up, breathing slow...
And feeling delighted, enchanted by snow...

Зимнее волшебство

Сыплется с неба зимы волшебство...
Всего лишь снежинки, но как хорошо!
Стоишь во дворе, смотришь вверх чуть дыша...
На сердце уют. Мир. Покой. Тишина...


Рецензии