Кожен рiк. Загадка

Її раз на рік вдягають,
Дуже пишно прикрашають.
Вона радує всім око
Та чомусь ось так жорстоко
З нею люди поступають
І самі того не знають.
То ж кого ось так вдягають
Може дітки пригадають?


Рецензии