Мати Бога...

Хто звертається до Бога,-
Має правильну дорогу,
З чемністю долає далечінь!
Хто сам по собі крокує,-
Бачить все в собі та чує,-
Величає тільки маячінь…

Мудрі ті, хто з ранніх років
Вчить малечу з перших кроків
Мати Бога в серці та душі,
Справи праведні творити
Та з любов’ю щиро жити,
Дарувати світло без межі……

Бо Господь є той єдиний
У бутті мирськім людини
Вчителем, наставником, творцем!
Він – наш щит міцний, твердиня,
З оберегом сил святиня,
За спасіння світу є взірцем!

Слати Господу шоднини
Всім подяку беззупинно,
Бо у всесвіті такий один,
Хто не тільки розуміє,-
Віру сповнює, надію,
Захищає з миром часоплин!

Бог мирян оберігає,
Таємниці відкриває,
Очищає темне та бліде…
Як Отець – горне до себе
Всіх дітей, знає потреби,
Шляхом тим до вічності веде!
12.12.2021р.


Рецензии