Колискова для кохано

Очей твоїх море смарагдове.
Волосся, мов шовк-оксамит.
О"Скільки в душі моїй радості,
Коли на плечі тихо спиш.
Боюся я та й ворухнутися,
Щоби не сполохать твій сон.
Кохана моя ти голубонько,
Сідай у мій човник долонь.
І попливемо із тобою ми,
Де ніжності річка біжить.
Та й будем безмежно щасливими,
Хай доля нас благословить.
2016 р.


Рецензии