Бахтлу хьуй кьисмет, жегьилар

Хъуьрезва цав, хъуьрезва чил,
Шад рик/ерин ч/угваз шикил, 
Бедназарди тавуй квел вил,
Бахтлу хьуй кьисмет , жегьилар!

Уьмуьрдин рехъ хьуй, вафалу ,
Хизан хьурай квекай адлу.
Муьгьуьббатдал кьуна пару,
Бахтлу хьуй кьисмет, жегьилар!

Рик/яй-рик/из рекьер ачух,
Берекатар галаз артух,
Шад уьмуьр, гьич тежедай тух,
Бахтлу хьуй кьисмет, жегьилар!


Рецензии