Сон-320

У маркеті широкий вибір фарби,
На кілька полок - кольорів й відтінків,
Від блонду до гіркого шоколаду,
Все для краси й привабливості жінки.

Якою прагну я сьогодні бути -
Блондинкою, шатенкою, рудою,
Щоб стати для обранця незабутньою,
Й запамятатись завжди молодою.

Шотенка - це зваблива Шехерезада,
Володарка глухих ночей й пітьми,
Вона приспати здатна і султана,
Що їй стосунки з нудними людьми.

Рудоволоса пані Роксолана,
Що вміє пробиватись до вершини,
Лишаючи позаду у тютьпанах
Закохані серця владних мужчин.

Світлорусява, зоряна Венера,
Яка виходить з пінистої хвилі,
Без одягу, оголена до нервів,
Надто жіночна, квола і безсила.

Мерлін Монро - чаруюча блондинка,
Яка співає пісню про любов,
Йде за коханням, наче за інстинктом,
І падає в обійми стрімголов.

Якою мені бути? Запитаюсь
В мужчини, що закрався в моє серце,
Він відповів, що без прикрас кохає
Природнє відображення в люстерці.

Але як йому знати, який колір
Мого волосся - тільки відросте,
Я зразу ж зафарбовую від коренів
До кінчиків в одну з кількох мастей.

Хоч молода на вигляд й безтурботна,
Але життя без жалю поглина -
І посипає голову - не попіл
А сніжно-біла, тиха сивина.


Рецензии