ДЕН ДНЕС

Денят е хубав днес,
видях как червей
на закон виси!
Oт народ,
змия настъпена,
с отрова хапе,
ръфа всичко,
де с нея не върви!
Денят днес,
слънчев става,
зад облаци
надниква светлина,
оназ змия отровна,
настъпена,
в червей превърна се,
кат червей гърчи се,
пълзи,
на хора из крака!
Озъбена,
змия настъпена,
червей дребен сега,
 да хапе търси,
иска,
оцелял от нея,
народ,
страна!
Тоз червей,
змия превърнатa,
с отрова хапе,
къса,
на оцелял народ съдба.
Вдигнете се,
да смажем `и, глава,
от корупция и смрад,
да освободим страна,
време е да си върнем
изстрадала,
открадната държава!
България да има,
за нашите деца!


Рецензии